nwbestslotsonline

Personvern og policy

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personlige data når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene.
 
Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har vilkårene som brukes i denne personvernerklæringen de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra nwbestslotsonline.com.
 
Informasjon innsamling og bruk
 
Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for forskjellige formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.
 
Typer data samlet inn
 
Personlig informasjon
Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personopplysninger”). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:
Epostadresse
Telefonnummer
Informasjonskapsler og bruksdata
 
Bruksdata
 
Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt (“Bruksdata”). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.
 
Sporing og informasjon om informasjonskapsler
 
Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og oppbevare viss informasjon.
Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Sporingsteknologi som også brukes, er fyrtårn, koder og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.
Du kan be nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du ikke bruke noen deler av tjenesten vår. Du kan lære mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler i Browser Cookies Guide.
 
Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:
 
Session Cookies. Vi bruker øktcookies til å betjene tjenesten vår. Preferansekaker. Vi bruker preferansekaker for å huske dine preferanser og forskjellige innstillinger. Sikkerhetscookies. Vi bruker sikkerhetscookies for sikkerhetsformål. Bruk av data nwbestslotsonline.com bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål: Å tilby og vedlikeholde Tjenesten For å varsle deg om endringer i Tjenesten vår For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner av Tjenesten din når du velger å gjøre det For å gi kundebehandling og støtte For å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten For å overvåke bruken av tjenesten For å oppdage, forhindre og løse tekniske problemer Overføring av data Din informasjon, inkludert personlige data, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor staten, provinsen, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra lovene dine. Hvis du befinner deg utenfor Canada og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Canada og behandler dem der. Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til overføringen. nwbestslotsonline.com vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dine data blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon. Hvis du befinner deg utenfor Canada og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Canada og behandler dem der. Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til overføringen. nwbestslotsonline.com vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dine data blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen og at ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon. Hvis du befinner deg utenfor Canada og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Canada og behandler dem der. Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til overføringen. nwbestslotsonline.com vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dine data blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon. Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til overføringen. nwbestslotsonline.com vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dine data blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon. Ditt samtykke til denne personvernpolicyen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til overføringen. nwbestslotsonline.com vil ta alle skritt som er rimelig nødvendige for å sikre at dine data blir behandlet sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.
 
Utlevering av data
 
Lovlige krav
nwbestslotsonline.com kan avsløre dine personopplysninger i god tro at slik handling er nødvendig for å:
 
Å overholde en juridisk forpliktelse
 
For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til nwbestslotsonline.com For å forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med Tjenesten
 
Datasikkerhet
 
Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetoder over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi prøver å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.